Strom

Strom

Anotace: ...držím se pevně...

Jsi-li strom a já na něm plod
pak neměj strach
já se tě nepustím.

I když mohutný poryv větru přijde
a bude Tvou korunou zmítat
já vydržím
a nepustím se.

I když kroupy a déšť to zkusí
a budou nás svou silou tlouct
já vydržím
a nepustím se.

I když slunce bude silně pražit
a zaživa nás oba smažit
já vydržím
a nepustím se.

Jsi-li strom a já na něm plod
pak neměj strach
já se tě nepustím.

Budu s Tebou růst
pevně připoután

dokud nepřijde čas...
Autor zaba.zuzla, 26.02.2011
Přečteno 261x
Tipy 2
Poslední tipující: ZILA78
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dobrá myšlenka mě se to líbí.....S.T.

27.02.2011 08:24:00 | ZILA78

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí