Píšu Ti ...

Píšu Ti ...

Anotace: Zasněný básník je zpátky.... :) potřeboval jsem chvíli času na hudbu, ale básně zase přicházejí :)

Píšu Ti na šedobílý papír slova
Nemohoucný, pln bolu a žalu
Píšu Ti za večerního ticha, co se schová
Do plynoucí řeky, co vody má pomálu.

Máváš mi, smutná z peronu z nádraží
A čekáš, až Ti přijde lístek s prázdným poutem
To pouto Ti vracím, než city opět zdraží
To pouto stane se Ti samotou a prázdným koutem.

Já už nemohu nosit Tvůj sen z křišťálu
Je moc těžký a já slabou mám hruď
Ale schovám si jej v klavír do levého pedálu
Který o trochu ztiší má slova "Mou už buď".

Do Tvých očí přibili můj stín na kříž
Abys stále před sebou viděla dřívější zamilovanost
Nejsem sentimentální, Ty, vílo, pořád ke mě patříš
Přes všechno Tvé něžné krásy nemám stále ještě dost ...
Autor Zasněný básník, 27.02.2011
Přečteno 441x
Tipy 20
Poslední tipující: lucie.Tee, Dev_LATea_princess, Danik, Druza, Niky88, Gabrielle, Psavec, hašlerka, Mbonita, Jiná, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ta chvilková pauza ti jak vidím neuškodila a píšeš pořád stejně krásně...;) :)

15.03.2011 23:43:00 | Dev_LATea_princess

Krásná..

27.02.2011 13:26:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí