Něco jako pohádka...

Něco jako pohádka...

Anotace: Pohádka, život, ... nazývejme to každý po svém :)

Jedna smutná slečna
se ztratila v svém snění
tvrdíce, že princů
už mimo snění není.

Hledala své štěstí
už jenom v pohádkách;
světy její dělil
vyšší a vyšší práh.

Pak jednou – zkraje zimy-
jí svět se pomotal,
když otevřela oči
a princ tam před ní stál.

Tolik mu chtěla říci,
že není pro ni cizí;
však bála se, že promluví-li,
tak princ jí z očí zmizí.

Jenže… když bude mlčeti,
tak – „Princezen je přesila!“
Však měla málo odvahy
a moc se tím vším trápila.

***

Nemálo času uběhlo,
zima se s jarem prolíná
a pohádka už končí.
(a nebo teprv začíná?)
Autor Rakasteta, 27.02.2011
Přečteno 364x
Tipy 5
Poslední tipující: Charibeja, Pevya, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Muži často pochopí až na další pokus, nevzdávej to :-)

28.02.2011 15:16:00 | Pevya

Děkuji :o)

...a přesto ji nepochopil.

27.02.2011 21:48:00 | Rakasteta

Milá básnička:-))

27.02.2011 21:30:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí