Čistá a jediná

Čistá a jediná

Anotace: "Why does my heart cry? Feelings I can't fight...You're free to leave me, But just don't deceive me... And please, Believe me when I say, I love you."

Proč Tvé srdce pláče,
Když na tváři se Ti
Úsměv rozplývá?
A proč z pod víček
Slza stéká Ti,
Když den nový usíná
Na podnosu z kopretin?

Čas přestal sebou vláčet
Dozvuky nekonečnosti
A pro jistotu ubíhá
Jako řádky pod světli svíček
Do deníku zapsané
Při dohře poslední z desetin.

Tvé oči upírají se
Do mých jako tenkrát
Poprvé, když na zápraží
Zítřků u mých dveří
Jsi usínal.
Tvé ruce opíraly se
O mé sliby třikrát
A do pětice jako závaží
Na vážkách pápěří,
Když ticho jsi proklínal.

Tak mi řekni, proč
Tvé srdce pláče,
Když na tváři se Ti
Úsměv rozplývá…

Jsem sobec?
Jsem pokrytecká?
Jsem stále nevinná?
Tvůj zkřivený úsměv
Stále za ticha mě proklíná
A srdce přesto říká,
Že ta pravá láska
Navždy zůstává.
Čistá a jediná.
Autor Denael, 27.02.2011
Přečteno 351x
Tipy 11
Poslední tipující: Zorenka Ježková, Radek.oslov.Šafárik, strašidýlko-střapatý, James Libustka, Trystan ap Tallwch, ilona, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ST a k tomu klobouk smekám...

05.03.2011 13:40:00 | strašidýlko-střapatý

Opravdu velice cituplnné a dojemné zároveň:)Děkuje a mává: Ilona

02.03.2011 18:41:00 | ilona

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí