Zůstaň

Zůstaň

Anotace: Nenápadná inspirace se mi vloudila do mysli...

Ptají se, co vlastně ženy chtějí.
Co chci?
Chci jen, abys zůstal.
Abys zůstal se mnou.
Dívkou či ženou,
kdo ví.
S tou bez minulosti,
s tou co nemá žádné zítřky.
Zůstaň!
Se mnou pij.
Žij!
Pro okamžik
a tím okamžikem pouhým.
Víc stejně nemůžu nabídnout.
Jen krátký mžik štěstí.
Než přijde konec.
Autor Prinzeschen, 28.02.2011
Přečteno 262x
Tipy 3
Poslední tipující: Juan Francesco de Faro, CULIKATÁ, Petbab
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí