Utopena.

Utopena.

Anotace: :(

Nikdo nedokáže vyléčit můj žal
žádný z tvých skromných úsměvů
nikdo nedokáže dát mi, cos ty vzal
nevinnost duše, strach z polibků.

Nikdo nedokáže proměnit můj sen
v skutečnost blízkou na dotek
nikdo nedokáže, bohužel ani ten
s tváří andělskou, ani chrabrý rek.

Nikdo nedokáže vyřknout formuli
zakletou časem, věčnými prosbami
vyléčit to, co nebolí
a přece trápí víc, než dětské obavy.

Nikdo nedokáže vymazat tu tmu,
prázdno, co cítím u srdce
nikdo nepřijde mi na pomoc,
když utonu,
žádné záchranné ruce.
Autor klajusenka, 28.02.2011
Přečteno 267x
Tipy 4
Poslední tipující: FrankB, PIPSQUEAK, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dojemně napsaná, tož neviděla bych to tak černě, kdo ví, co tě potká zítra a promění tvou bolest na štěstí...*:)

02.03.2011 19:34:00 | PIPSQUEAK

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí