Z lásky

Z lásky

Anotace: Moje první básnička v životě, kterou jsem kdy napsal :-) Teď jsem ji úplnou náhodou našel:-) Na to, že mi bylo 11, docela dobré:-)

Jsi moje rozkvetlá růže,
nic mi už nepomůže.
Jsi to nejhezčí, co svět mi mohl dát,
prosím tě, nenech mě tu stát
a pojď si se mnou povídat.
Jsi můj malý vodopád,
prostě snesu každý tvůj pád.
Stále si dělám naděje,
že Ona se na mě usměje.
Až teď mi to došlo,
že z naší lásky sešlo,
to, že nikdy nebudeš má,
kráska nevinná.
Zbývá mi jen věřit v spásu
a dívat se na tvou krásu.
Autor diciassette, 28.02.2011
Přečteno 378x
Tipy 1
Poslední tipující: Findë
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí