Nevěř lásce

Nevěř lásce

Anotace: Jen nápad. :)

Sbírka: Žalostná snění

Štíhlá paže, jemná dlaň,
srdce rudé leží naň,
tak ber, letí čas,
bude se nám žít snáz.

A ona brala, brala,
rozum můj si vzala,
na kousky srdce rozebrala,
s city mými si hrála.

Do srdce zarazila šíp,
a pak že nám bude líp,
nebude a nebylo,
z lásky nic nezbylo.

Rozbil se železný most,
a do života zkušenost
- nevěř lásku, komu oči lžou,
jsi pro něj jen pouhou hrou.
Autor Elie, 28.02.2011
Přečteno 346x
Tipy 6
Poslední tipující: Maryje..., Taffe, Druza, Jean Ringo, mauvais-ange
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Proc mi ten napad pripada skutecny, vidim se v nem snad?

02.03.2011 14:41:00 | Jean Ringo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí