Zlomený andílek

Zlomený andílek

Anotace: http://www.youtube.com/watch?v=DE9YiFTxClU

Zasazení další rány tam,
kde už je vše ztraceno.
Nemyslí, že už by to víc ublížilo
když to hlavní už bylo zmařeno.

A proto je zase sama.
Nikdy nezapomene,
že jeho láska byla jen jeden velký klam,
tak je osamělá, komplikovaná
a pro ostatní hlavolam.

Jako zlomený andílek,
co utrhli mu křídla
a zpívali mu k bolesti.
Aby se necítil tak sám,
až mu zlomí srdce
a zůstane mu šrám.

Zlomený andílek,
co nedokáže ukázat to nejlepší ze sebe,
protože to nejlepší zmizelo.
A bylo zlomeno.

Tak ničí další srdce,
neboť si někdo vzal to její,
nebo jí alespoň odebral tu největší část.
Tak najednou půjčuje si ona srdce jiných.
A už je nevrací.

Chce se jí plakat
pokaždé, když ho vidí
a v očích nemá víc než přátelství.
Sama, uprostřed spousty lidí
a její láska se nevrací.

...

Možná, že nikdy už nebude milovat.
Autor Philosophic Theory, 28.02.2011
Přečteno 285x
Tipy 9
Poslední tipující: Samantha Graham, FrankB, Tvůj kamarád Kodein, Fungal, mauvais-ange
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí