vyhrávali

vyhrávali

Anotace: ... a my si poprvé zase hráli ...

.
amplióny
zapraskaly
až do prachu
k panákovi
nezájmu
zůstal
sám
a při
zprávě
o výkupu
kožek a peří
nahotu schovával
pod dávné kamínky
poztrácené kapsami
při krotkém hraní
o jeho políčka
nacházená
famfárou
společnou
nad hlavami
zase vyhrávají
pro naše půtky
konečně jdou
i bez kapes
kamínky
voní
si
.
Autor a_tao, 28.02.2011
Přečteno 251x
Tipy 5
Poslední tipující: Mbonita, isisleo, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí