Nechal za sebou

Nechal za sebou

Anotace: ....

Otáčíš se a kráčíš dál
Nejsi, kdes před chvílí stál

Mizíš v dáli, nic tu nezbylo
Je to, jako by nic nebylo

Byls sen či jen nůž broušený
Už nevnímáš šepot můj vzrušený

Natahuju ruku a tápu
Mlčím, já tě chápu

Kde není cit, těžko láska vzklíčí
Kde není láska, to nic city zničí


Smířit se je lehké i těžké, to vím
Ale stejně dál svůj sen si sním
Autor Moniska, 01.03.2011
Přečteno 309x
Tipy 1
Poslední tipující: CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí