Insomnia

Insomnia

Anotace: ...nějaké veršované střípky z příběhu Šestá kapitola, zde: http://liter.cz/Sbirky_Show.aspx?sbirka=2714

Prodírám se neklidnou a pustou nocí
jsem sám, jen se svojí inspirací
myšlenky na tebe spát mi nedají
přeji si být s tebou
a nemusí to být na Hawaii…

chci s tebou být kdykoliv a kdekoliv
a nechávat splývat oči na tvé kráse
kterou dáváš světu na odiv

chci ti být mnohem blíž
když vstáváš, usínáš i spíš
jan tak pozorovat tě ve spánku
věz že téhle noci nechci víc…
třeba dostanu někdy pozvánku

Teď mě napadá
proč tyhle řádky vlastně píši?
asi chci jen držet naše pouto
a hledám něco co nás sblíží
Autor Matty09, 01.03.2011
Přečteno 319x
Tipy 7
Poslední tipující: Mraveneček, Lucerna, Princezna.Smutněnka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí