Jezero Jara..

Jezero Jara..

Anotace: .. na Měsíci

Proč v Lacus Veris sám na Měsíci
vyhlížím jaro?
s podivením dí titíž skeptici
jež se potížím

stejným vyhnuli dole na Zemi
hlavami kroutí
reprezentativními frázemi
mé sny nezhroutí

promrzlý na kost drtím v prach skály
třasavkou těla
dokud se s nimi neodkutálí
fikce utkvělá

živena zde žádoucí obsesí
louže se jménem
jež lze vymýtit snad těl kompresí
v terapii snem

Tvým, nepodobným výš popsanému
vítání jara
navzdory rozdílu, mé, podstatnému
půlky snu z patra
Autor Petbab, 01.03.2011
Přečteno 277x
Tipy 19
Poslední tipující: mademoiselle secret, PIPSQUEAK, Psavec, Mbonita, Květka Š., James Libustka, šuměnka, modrá..., CULIKATÁ, Doradan, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

slušné,jen trošku drhne rytmus Pavle.

04.03.2011 07:56:00 | mademoiselle secret

Proč v Lacus Veris sám na Měsíci
vyhlížím jaro?

Možná tu čekáš Větrnici
co přifrčí svou károu...:)

* * *

je to nádherná myšlenka...mně rozhodně blízká!

01.03.2011 14:38:00 | šuměnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí