Všechny cesty vedou k Tobě

Všechny cesty vedou k Tobě

Anotace: ..ve dne..v noci..

Zvolna se probouzím do slunného rána
a přemýšlím nad snem, co vznáší se opodál,
otvírám víčka doteky Tebou vystlaná,
asi ses mi v noci zase zdál…

Vstávám a chystám si malou snídani,
myšlenkami si jen tak svobodně pletu,
mám hlad…a chci už zítřejší svítání
a tu chuť Tvých úzkých retů…

Blíží se poledne, tak pomalu plyne si čas,
ještě den než budu louka čerstvě rozkvetlá,
dlouhé usínání než uslyším Tvůj hluboký hlas,
takový, který bych si s nikým nespletla…

Než začnem´ poslouchat vzájemné dunění
a tisknout se k sobě od kolen až k ramenou,
pár chvil, než se tvář v mysli promění
a oddechovat bude těsně přede mnou…

Už se těším na zvýšenou rychlost tepu
a do zákoutí těl příjemné rozlévání,
až tam na nádraží trefím i poslepu
a podle vůně najdu Tě bez zaváhání…
Autor Jiná, 01.03.2011
Přečteno 719x
Tipy 38
Poslední tipující: Marcone, carodejka, Psavec, Tomáš Přidal, Danga, dream in emptiness, Mbonita, Květka Š., la loba, zenge, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Neuvěřitelně romantické,čarokrásné,S.T.!!!

09.03.2011 14:53:00 | Marcone

tak to je vyznání!
otčenáš pro pána od paní
když šíji zaklání
v tom odevzdání, co oba ochrání...

01.03.2011 15:13:00 | šuměnka

Vyznání až k zbláznění
ST

01.03.2011 13:31:00 | Kars

Voní tak krásně zamilovaně...:o)

01.03.2011 13:28:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí