O lásce...

O lásce...

Anotace: .............

Ten les byl prosluněný
jako moje čekání
milovala jsem celou zemi
do kopců přišlo svítání
Paprsky v poledne více hřejí
a nevoní ještě beznadějí
a slzy zatřpytí se v kráse
co v kontryhelu schovává se
Stíny vyrostly do dospěla
a zastínily nahá těla
a slunce vešlo do mraků
tajemství už není snění
přešlo plynně do trápení
do dlouhých zimních soumraků.
Autor Elvíra Adamsonová, 01.03.2011
Přečteno 340x
Tipy 9
Poslední tipující: tato22, jitka.svobodova, CULIKATÁ, Danga, labuť
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí