Chtěla sem se Tě zeptat

Chtěla sem se Tě zeptat

Anotace: Omlouvám se internetu, že ho zahrnuju špatnou ... Ehm.. "Poezií"... (vám ne, vy to číst nemusíte..)

Chtěla sem se Tě zeptat,
co je to vlastně láska.
Jaké to je někoho potkat.
Jestli je to jako v písničkách,
jestli se Ti tají dech,
jestli se utápíš
v krásných pocitech.
Jestli cítíš bušení u srdce,
nebo je to jenom v knížkách,
jestli, když miluješ hluboce
...

Jestli to není jenom klam,
jestli se mám na co těšit,
odpověz, prosím, jestli mám,
alespoň trochu se snažit.
Autor slunovrat, 01.03.2011
Přečteno 293x
Tipy 3
Poslední tipující: J sh' T r' k, Danga, Špáďa
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí