Vše jednou skončí

Vše jednou skončí

Anotace: lyrická báseň o tom co potká mnohou ženu,o zradě,nevěře,..

Počkej na mě před večerem, vždyť vrátím se hned zpátky,
pak už ty mít nebudeš, nešťastné své svátky.
Přijdu možná,neodejdu, lásku svou ti dám,
krásnou tebe ,dnes tě najdu, loknout vášně nám.
Loknout vášně,loknout něhy, postavím ti hory,břehy,
nezapomenu se však, vrátit k tobě také tak.
Možná jednou stane se, že zpět to nestačím,
a pak až tě uvidím vše ti nazančím.
Naznačím ti konec a loučení beze slz,
pohlédni mi do očí a neříkej "lásko trp".
Autor Mania Dardeville, 27.01.2006
Přečteno 441x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí