Posledna

Posledna

Anotace: .. basen napisana z prilezitosti lucena..

Posielam Ti báseň.
Veselú? Smutnú?
Neviem, ale viem, ze poslednú...

Všetko sa rozplynulo,
všetko a aj tieto riadky
raz vyblednú.

Neľutujem však dni
prežite s Tebou.
Neľutujem, bo všetky boli veľmi krásne
a keď niekedy budeš chciet spomínať,
prečítaj si tieto básne.

S Tebou bozkávať som sa chcela denne
i tisickrát. Hmmmm... Všetko sa však
skončilo a nás spája už len slovo
kamarát.

Bol si mojim snom, aký sníval sa mi
v živote len raz, buď v živote taký,
akého som Ťa spoznala a aspon svoj
život si nepokaz.
Autor Bella Laura, 27.01.2006
Přečteno 339x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí