co dělat mám

co dělat mám

Anotace: ..

Sbírka: osud

stojím tu sám, v krajině osamění
na jarní louce, kde kvítí neroste
na sluné pláni, kde slunce nesvítí
stojím tu sám, obklopen beznadějí

co mám čekat od svého života?
štěstí a lásku měl bych snad?
štěstí měl jsem již nadosah ruky
avšak láska vzala mi ho mílovými kroky


černá barva okolo mě pluje
zrak mi snad černou stuhou zakryje
to co se okolo mě děje
už nechci vidět více

zavřu oči a nechám se unášet životem
snad spolu někam doplujem
Autor seh, 02.03.2011
Přečteno 400x
Tipy 7
Poslední tipující: Matsuyama Tatsuko-chan, Antares
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Drž se... bude to dobré :)Jen tomu musíš věřit...

02.04.2011 12:02:00 | Matsuyama Tatsuko-chan

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí