Víla noci

Víla noci

Anotace: ...

Za noci tiché a mrazivé
tisknu se k tobě vílo nočních chvil
beze slova bez ostychu jenom z touhy své
tebe jsem si mezi všemi za svou vyvolil

Tančila jsi mezi stíny
lehké kroky taneční
svůdné kroky milenčiny
sličné kroky sluneční

Mráz ten co by tělo pálil
snadno se snáší v objetí
pod přikrývkou z touhy vzdálil
život se nám v zajetí

...

Hvězdy blednou noc v den se mění
se smutkem v očích zápolím
neboj se krásná až den bude v zapomnění
mezi stíny si tě znovu vyvolím
Autor Dreamer.Z, 02.03.2011
Přečteno 369x
Tipy 10
Poslední tipující: Lasombra, Necelá, Gabrielle, CULIKATÁ, NikitaNikaT., Antares
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásná, milá, něžná
jako pírka sněžná:-).St

02.03.2011 19:25:00 | CULIKATÁ

Moc hezky napsané, skutečně citově láskové :o) ST!***

02.03.2011 18:10:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí