Proč?

Proč?

Anotace: Třeba jí to dojde, třeba ne... Třeba láska pojde a třeba se to nestane...

Proč mi říkáš, že mě miluješ?
Vždyť nemyslíš to vážně.
Proč mi říkáš, že mě chceš?
Nezbyla v Tobě kapka vášně.

Proč mi lžeš?
Říkáš, že jsi se mnou ráda.
Snad jiného chceš?
Možná nějakého kamaráda.

Proč mi plníš srdce nadějí?
Když Tě pak stejně nevídám.
Proč neřekneš pravdu raději?
Víš dobře, že ji neodmítám.

Proč to kdysi mohlo jít?
A teď se nám to rozpadá.
Víš, že tě takhle přestanu chtít?
Asi Ti to nedochází, mě tak napadá.

Proč nám to nejde?
Hádáme se pořád dál.
To Tvá láska vždy přejde?
Víš, že já bych o Tebe stál.

Proč to nemůže být zase v pořádku?
Chci Tě zas líbat a s vlasy si hrát.
Jsi už očima na tomhle řádku?
Nezbývá mi nic, než si to přát.

Jestli to čteš a vnímáš má slova,
Tak víš co chceš a nepřečteš to znova.
Jestli ty řádky budeš číst znovu,
Miluješ mě a přijdeš ke mně domů.

Rozřešení problémů spolu najít musíme,
Takhle se ve vztahu oba dva dusíme.
Chtěl bych se ale zase milovat a smát,
A ne si na štěstí pořád jen hrát…
Autor Jean Ringo, 02.03.2011
Přečteno 321x
Tipy 4
Poslední tipující: Elie, jitka.svobodova, Passive
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí