Krvavé tattoo

Krvavé tattoo

Anotace: Inspirováno prvností

Sbírka: Green Perivale Love

Zpěněný kůň se vzpíná
kopytem vyryje
krvavé tattoo
do tvé bílé kůže
budeš to cítit
však bez hlesu
a s pokorou největší
přijmeš ten úděl.


Louka je umytá
semena trav
máš mezi prsty
se značkou na těle
utíkáš do lesů
dneska už jiná jsi
jiná už navěky.
Autor Wincent, 02.03.2011
Přečteno 372x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí