no name

no name

Anotace: Básnička co mě napadla jen tak večer když jsem si pouštěl Serje a jeho symfonickou performanci.

Vášeň

Jsou chvíle, kdy vnímám jen chvění tvého těla
cítím tvou vůni, jsi smyslná orchidej
a pak políbím tě na rty
jen lehce,
jako dotek křídel motýlích
Tvůj dech je horký a chutnáš sladce.
Jsi má rajská zahrada
a ja okusil poznání
procitl jsem ze sna
kolik nocí ještě, než k zemi spadne hvězda
a přání na tvých rtech
je skutečnost a ne v mých snech.
Autor Verlain, 02.03.2011
Přečteno 289x
Tipy 1
Poslední tipující: CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí