Ledová zima

Ledová zima

Anotace: Ledová zima

S kolika muži jsi byla?
Mrazí mě na duši,
že jsi odešla,
beze slov a nevrátíš se.

Proč jsem se jí jen ptal?
Proč chtěl jsem vědět.
Vždyť je jedno kolikátý jsem.
Nezáleží na tom, když ji miluji.

Volám, telefon zvoní,
ale volaný účastník není dostupný,
prooooooooč?

Zkazil jsem to vím,
však kdyby ses vrátila,
omluvím se a budeme zase spolu.

V tom ty se vracíš,
v náruči máš žluté lilie
a já vím, že jsi ta pravá,
políbíme se a před Bohem si slíbíme,
že už se nebudeme přít.
Autor come-past, 02.03.2011
Přečteno 296x
Tipy 2
Poslední tipující: jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí