S Tebou

S Tebou

Anotace: S Tebou...mi je krásně

Zastav se a rozhlídni se,
vidíš prázdno - samotu,
jen holý svět bez prožitků,
naší planety nahotu...

Zůstaň stát a chvíli čekej,
nepospíchej - není kam,
samota přichází s věkem,
proč se vše zdá jak pouhý klam?

Přibrzdi a neutíkej,
rozvážně jdi cestou dál,
jsem Ti v patách - nic neříkej,
jako Ty jsem se i já bál.

Otevři oči pronikavě krásné a nastraž uši,
chci šeptat Ti básně.
Plné všech představ z nekončících snů,
tak buď se mnou v noci, spolu vyhneme se dnům...
Autor Seegr, 03.03.2011
Přečteno 428x
Tipy 4
Poslední tipující: Maryje...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc pěkné

08.03.2011 19:45:00 | Česi

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí