Zrada z lásky

Zrada z lásky

Anotace: Není třeba mnoha slovy popisovat..

Že láska zraje jako víno?
Odešel jsi a co mi zbylo?
Jen pár ran na duši a rýhy v paži,
krvácející srdce se úsměvem skrýt snažím.

Znal jsi mě a věděl, po čem toužím,
dával jsi a zase bral, nyní se jen tiše soužím.
Tak promiň, že nebyla jsem tou, za kterou jsi mě chtěl mít,
že jiná ti toho dala víc, po ní jsi to mohl chtít.

Nemá cenu oplakávat tvojí zradu,
mé slzy jsou příliš cenné a ty nemáš příliš kladů.
Zmizel jsi dřív, než přešla zima,
avšak přesto to s tebou bylo celkem prima.

Ovšem, to co včera žhavé bylo,
dnes se v popel obrátilo.
Od zámku svého polámaného srdce klíč,
zahodila jsem a už je navždy pryč.
Autor Annie the wolf, 03.03.2011
Přečteno 268x
Tipy 4
Poslední tipující: Mera, Dameira, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krásná :)

04.03.2011 20:06:00 | Dameira

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí