Poučení

Poučení

Anotace: ,,,

POUČENÍ
Tak jako v chybách chyby,
Tak na souši i ryby,
Tak se ti chlapče žilo,
Přímo do očí to bilo,
Že nejednu dívku máš,
Že i jiné znáš,
Tak rozděl život na nový díl,
Měj zas svůj krásný cíl,
Hlaď dívce plavé vlásky,
Dej jí i sobě trochu lásky
Autor Lukika, 18.11.2004
Přečteno 502x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí