Osudová láska

Osudová láska

Anotace: Políbila mne Erató. Tato slova mi najednou vyvstala v mysli. Jsou upřímná a od srdce. Jsou pro Tebe, Alenko.

Sbírka: De amore et alia

Ve snaze lásku ze srdce pět,
utrhl jsem z řůže překrásný květ.
Tak slyš, Alenko, má lásky plná slova,
o Tvé kráse budou prozpěvovat stále znova.

Máš srdce čisté, jak nejčistčí křišťál,
a tvá jemná duše tančí za zvuku píšťal.
Jsme rád že mohu ve Tvém světě žít,
a za Tvoji lásky, tě na rty něžně políbit.

Ve dne, či v noci, stále jen,
pořád doufám že to není pouhý sen.
Ve dne, či v noci myslím stále ne Tebe,
vždyť jsi pro mě víc než všichni moji přátelé.

V Tobě našel jsem víc než jsem hledal,
a děkuji Bohu že mi Tě seslal.
Naše láska je šťedrým darem osudu,
proč Tě milovat, našel bych víc než sto důvodů.
Autor Jiskroid, 04.03.2011
Přečteno 549x
Tipy 3
Poslední tipující: Antares, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak ať kvete Tobě i Alence:)

04.03.2011 11:10:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí