Ticho...

Ticho...

Anotace: Prostě, jen o lásce

Obejmi mě
Má sladká lásko
Rozvaž mi vlasy svázané páskou
Pak hlaď mě po mé tváři
Já zavírám oči zvlhlé láskou
Vlasy své rozhodím po polštáři
Naše srdce vyzvánějí jako zvony v Loretě
Mám jenom Tebe
Ty jenom mě na světě
Naše láska a naše srdce křičí
Jásá
Výská
A láska dme se pýchou
A já v tvém obětí
Přes slzy dojetí
Vnímám jak říkáš
Slyšíš...
To...
Ticho...
Autor ada.cat, 04.03.2011
Přečteno 426x
Tipy 3
Poslední tipující: CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí