Bojim se bojim, zase polibek Ti dát.

Bojim se bojim, zase polibek Ti dát.

Anotace: Bojim se bojim, zase polibek Ti dát, bojim se bojim, že mě nemáš rád, když mé srdce skoro hoří....

Od tebe v ústraní sama se sebou, se strachem,
že stojim jen na jevišti v divadle hraném.
Začínám se bát Tebe a hlavně sama sebe,
bojim se, že snadno tomu naletím,
že uvěřím nejen svojim iluzím.
Bojim se bojim, zase polibek Ti dát,
bojim se, že přijde den,
kdy mě nebudeš chtít znát.
Bojim se, že minu ten okamžik,
bojim se,aby z radosti nebyl jen zvyk.
Bojim se, že nebude cesty ven,
bojim se, že zjistim, že to je jen sen.
Bojim se, že v citech se utopim,
že se Ti vlastně vůbec nelíbim.
Bojim se to říct i potichu,
bojím se vlastního povzdechu.
Bojim se chvíle kdy sbohem mi dáš,
bojim se jestli tenhle pocit vůbec znáš.
Bojim se, že zazní to uboze,
když uvěřila jsem jakési iluze.
Autor Labanda, 04.03.2011
Přečteno 445x
Tipy 4
Poslední tipující: Seanko, Pythonissa__
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Mám orosené oči, šáhnu na ně a ono jsou to slzy - fakt mne to dostalo, moc hezké :)

18.11.2011 19:04:53 | Seanko

Tak se neboj, protože strach lže a ty mu věříš... ;)
ST!!

06.03.2011 00:28:00 | Pythonissa__

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí