Černá díra

Černá díra

Anotace: ...

Žár svíce ukázal tvé řasy,
Pohled zářil jako láva,
Když jsi Ty svou jemnou krásou dokázal,
Že já jsem pravá.
Tvá vášeň sálala,
Ten pocit,
Strach z bolesti, opuštění,
Nekonečná lidská touha,
Konec víry, propuštění…

Konec touhy,
Víra v nás
A krůpěj na konci Tvých řas
V bolesti nás dva svírá

Konec.
Jenom černá díra.
Autor Ammazonic, 05.03.2011
Přečteno 423x
Tipy 14
Poslední tipující: Mraveneček, enigman, Druza, Gabrielle, labuť, blue, Kars, CULIKATÁ, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

díra se někde otvírá...

22.03.2011 20:42:00 | enigman

Bolavě upřímná, ale zato pocitově uvědomělá,... zdá se. ST!*** za obsah.

05.03.2011 09:27:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí