Jak studí růže

Jak studí růže

Anotace: studí růže...

jak studí růže,trny zapichuje do mé kůže
studí růže,celá mně jako had ovijí
její pohledy svádí
když se jí nebraním
jako píseň co naposled hrají
když nevím co s ní,jak si poradím
z té krasy odečtu od smutku
jak měsíc co tiše stojí
hvězdy jsou na dosah
tak v tajemném kraji
prstem abych si sáh
měl jí blíž

studí růže a pohledy jsou jako cíle
tak jako nejkrásnější chvíle
všech rozchodu
nevíš proč tmou se prodíráš
pevnější štít
může jen krasně snít
když se sem podíváš
vidíš krasu,chceš žít
chceš čistou vodu pít
skládat své verše

studí růže,a pohledy jsou blízko
studí růže,zakřič lásko
když jí tady máš
když tu chvíli pevně hlídáš
cesta v poli z vlčích máků

studí růže...své trny zapichuje do mé kůže
studí
Studí...
Autor Radek.oslov.Šafárik, 05.03.2011
Přečteno 347x
Tipy 21
Poslední tipující: PIPSQUEAK, NikitaNikaT., labuť, Psavec, hašlerka, trhla.marketka, Mbonita, Niky88, Květka Š., Denael, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dojemně krásná...*:)

19.03.2011 10:24:00 | PIPSQUEAK

Radku, tohle je úžasné. ST!***

06.03.2011 20:28:00 | NikitaNikaT.

..ST..líbí.

05.03.2011 17:35:00 | Květka Š.

Studí...a její trny potichu vykreslují nový čas. ST

05.03.2011 15:17:00 | Denael

Studí růže krásou kvete
do kůže trny zadírá
vždy štěstí v leposti nebývá
některá chlad v stonku ukrývá:(

05.03.2011 15:07:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí