Chci vědět...

Chci vědět...

Anotace: Co je láska?

Sbírka: Všední dny II

Najdu si trochu čas
trochu času na rozmýšlení
zas a zas
aby jsem lépe četl mezi řádky
až to budu potřebovat abych se podíval zpátky

Teď musím dobít vrchol blaha
cítím svět na svých bedrech
Pokud neuspěji nebude mě zdobit jen dlaha
možná po tolika metrech
přes mraky uvidím žár lásky
to ve mě udržuje teplo,když život chladne
a v obličeji vrásky

V mém životě byl zármutek a bolest
nevím, či tomu dokáži znova čelit
Teď nemůžu zůstat,musím odlézt
aby jsem se život měl v co ucelit
zašel sem tak daleko...

Chci vedět, co je láska
chci, aby mi ji z vás některá ukázala
chci cítit, co je láska
věřím,že by to dokázala

Chystám se najít si trochu času
trochu času,
aby sem se rozhlédl okolo sebe
nemám nic,co by jsem skrýval
však jen u srdce mě trochu zebe
jak s okolní šedí bych splýval

V mém životě byl zármutek a bolest
nevím, či tomu dokáži znova čelit
Teď nemůžu zůstat,musím odlézt
aby jsem se život měl v co ucelit
zašel sem tak daleko...


Chci vedět, co je láska
chci, aby mi ji z vás některá ukázala
chci cítit, co je láska
věřím,že by to dokázala...
Autor Jacob P. Verlaine, 05.03.2011
Přečteno 372x
Tipy 1
Poslední tipující: Ricarda Haner Lowery
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí