Vzpomínka

Vzpomínka

Anotace: před nějakým tím rokem

Sbírka: Všední dny II

Vyhasl plamen, v srdci mém
a to není jenom sen
Už nemá sílu dál mě hřát
tak to pochop, vždyť ty umíš mi jen lhát
na jiný se smát, je tvou zálibou.
Noci osamělý, časy promarněný,
teď už nemám chuť tě znát.


Noci osamělý, srdce osiřelý
teď už nemám chuť tě znát.
kráter v hrudi od Tebe díky
a v zádech nějaké dýky

Teď mi mi tu budeš jak malá holka řvát,
že prej mi nebudeš lhát, že u jiných nechceš spát.
Tak už táhni pryč nech mě být
já chci konečně žít

a v srdci klid jen mít
hledám zpřetrhanou svou niť
SBOHEM...
Autor Jacob P. Verlaine, 05.03.2011
Přečteno 380x
Tipy 10
Poslední tipující: labuť, Gabrielle, CULIKATÁ, Niky88, Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí