Jsou chvíle

Jsou chvíle

Anotace: ...chybíš mi, víš to?...

Jsou chvíle
jako třeba tahle,
kdy zoufale hledíc´ v prostor čtyř prázdných stěn,
nenacházím Tebe nikde sedět.

Jsou chvíle
jako třeba tahle,
kdy změnit směr otáčení planety Země,
je mnohem reálnější než Tě vidět.

Jsou chvíle
jako třeba tahle,
kdy je neskutečně těžké vyslovit to,
zač nemusela bych se zítra stydět.
***
Přec´ vyslovím to, že...
***
Jsou chvíle
jako třeba tahle,
kdy chybí mi pouhopouhé "mít Tě blízko".

Jsou chvíle
jako třeba tahle,
kdy scházíš mi a je mi z toho vážně úzko.
Autor zaba.zuzla, 05.03.2011
Přečteno 376x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí