Zkouška rozhlasu...

Zkouška rozhlasu...

Anotace: O lásce, protože o ničem jiném nepíšu. Nemá to smysl. Je to bez korekcí smyslu i pravopisu. Tak sorry. .-)

Našel jsem na stole oříšek burský,
na stole, o půl třetí ráno,
na rýmy kašlu,jsou pro mě nějak hustý,
a asi mi není dáno.

Však po roce opět zkouším psát,
o lásce k životu a lásce samé,
kdy s věkem nemá cenu se prát,
a propírat už stokrát prané.

Je mi tak smutno po příteli s brýlemi,
že začíná mi být jedno,
co říkám těmito "veršemi".
zima mi je a stydno.

Mileému příteli, kterého vídám denně,
a přitom jej nevidím,
tak jak bych chtěl a ne jen zevně,
vzpomínky obnažím.

(zbytek dopíšu jak mi oschnou víka, promiň)
Autor Cucumber, 06.03.2011
Přečteno 324x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí