Pro těch pár vět

Pro těch pár vět

Anotace: :)

Pro těch pár vět
změnil se svět.
Ze tří vět, dvě už nikdy nebudou,
z boháče nestaneš se pobudou.

Své "Ano" když dva si řeknou,
vydají se na cestu snad neodvratnou.
A když Bohu a nejen sobě se oddají
na věčnou cestu se spolu vydají.

Pak nerozdělí je nic -
ani smrt, ani nic víc.
To vše jen pro pár vět,
které nedají se vzíti zpět.
Autor petulinka :), 27.01.2006
Přečteno 344x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí