Not strong enough

Not strong enough

Anotace: "I'm not strong enough to stay away... What can I do I would die without you" (http://www.youtube.com/watch?v=JUGZ-ve4pzM&feature=autoplay&list=QL&index=1&playnext=32)

„Can't run from you
I just run back to you.“

Chceš odejít
A přitom Tvé srdce
Zůstat si přeje.
Chceš utéct,
Zatímco Tvé ruce
Snaží se zastavit slzy
Tekoucí peřeje.

„And it’s killing me
When you’re away“

Myšlenky, co Tě
Zabíjí, Ti zároveň
Sílu dávají,
A tak nevíš, jak ven
Z pod té sutě,
Co přívalem citů
Pokaždé Tě zavalí.

„I wanna leave
and I wanna stay“

Chceš zůstat opodál
A přitom vkráčel jsi
Přímo doprostřed
Děje.
Chceš vědět co dál
A vlasy smáčel sis
Ve vodopádu
Padající naděje.

„And I know it's wrong,
and I know it's right.
Even if i try to win the fight“

Musel sis vybrat
Svoji stranu karty,
Na kterou vsadíš,
A teď je čas vyhrát
Svoje sázky zpátky.
Akordy dnů ladíš
Ve svůj prospěch
A trpělivost přináší
Ti spokojený úsměv,
Který na Tvé tváři
Vychází jako nádech
Léta v polárním oltáři.

„Say my name,
but it's not the same.“

Chceš cítit své jméno
Na mých rtech,
Když v noci přicházíš,
Abys na mých zdech
Stopy zanechal,
Než s úsvitem se opět
Jako ranní mlha vypaříš.

„My heart would overrule my mind“

Připomínáš mi
Rozkvět léta naší
Lásky,
Když snášíš mi
Všechna znamení
Z okvětních lístků
Sedmikrásky
A s nimi všechna
Zapomenutá ne i ano.

„What can I do
I would die without you“

Chtěl jsi odejít,
Ale teď jsi tady
Ve vzduchoprázdnu
Kolem mě
A otočen ke mně zády
Tváříš se tak dojemně,
Že nemůžu Tě
Nechat jít.
Ani kdybych chtěla.
Autor Denael, 06.03.2011
Přečteno 292x
Tipy 7
Poslední tipující: Trystan ap Tallwch, Gabrielle, Sapphire, strašidýlko-střapatý
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ta si zaslouží ST :)

06.03.2011 21:12:00 | Sapphire

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí