Láska je slepá

Láska je slepá

Anotace: http://www.youtube.com/watch?v=JszzxCCd6tc&feature=player_embedded#at=110

Schází mi troufalost
vloudit se do Tvé blízkosti
Dlaněmi prosím o pomoc
zůstaň spoután věčností...

Jsi osudem u mě jako host
z drobných lístků,chceš stavit most
Do snů smíš vstoupit bez pozvání
má duše bolí a Ty nemáš ani zdání...

Jak daleko já musím sama jít
bosá a z chladných rán se probudit
Trpět pohledem kde slunce svítí
má přítomnost je ti najednou cizí...

....Láska je slepá a spící....
Autor Kett, 06.03.2011
Přečteno 330x
Tipy 28
Poslední tipující: Jats, Niky88, ZILA78, Tanzania, modrá..., labuť, danav, Nola77, CULIKATÁ, Tamara, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ach...

08.03.2011 09:05:00 | Jats

Někdy jí trvá než prohlédne, ale pak to stojí za to...ST***

06.03.2011 22:16:00 | Tamara

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí