Růže

Růže

Anotace: .

Růže
přinesla jsi mi ji
voňavá, přitažlivá
tak, jako ty
rudá láskou
řekla jsi
"růže
to jsem já
v tvých očích dokonalá.."
-
zastavil jsem tě
dlouze na tebe pohleděl
a odpověděl
"nepřirovnávej se
k růži
symbolu lásky, vášně.
Přirovnej růži
k sobě"
..
"má se od tebe
hodně co učit"
..
usmála ses
to mi bylo vším
Autor Sapphire, 06.03.2011
Přečteno 317x
Tipy 3
Poslední tipující: CULIKATÁ, Denael
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí