Jsi v mém těle

Jsi v mém těle

Anotace: je to moje terapie, tak to nečtěte když nechcete

Utéct pryč,
pustota,
prázdné křižovatky,
uprostřed stát...

Důtka, bič,
prázdnota,
na cestě - mé zvratky,
jak blázen se smát...

V každé té skulince,
sídlíš tam hochu,
v buňce i v krvince,
mám z tebe trochu

Hleny co stékají,
postupně níž,
hledají příbytek,
svou malou chýš.

Zmrzlé mé srdce,
a nachový žal,
v mém srdci zbyl,
jen z tebe kal.

Naděje zmizela,
stejně jak cit,
dál už v mé hlavě,
nechci tě mít!
Autor Psychicky.labilni, 06.03.2011
Přečteno 328x
Tipy 2
Poslední tipující: Juan Francesco de Faro, la loba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

trochu hrrr, ale vyjadřuje, co má, třebaže svérázně tvrdě, asi to k ní patří

16.03.2011 00:47:00 | ni.va

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí