4 dny...

4 dny...

Anotace: ...vyjímečné

4 dny plné
Objímání, držení
Líbání, tulení
Cestování, čekání
Objevování, spaní
Jezení, napájení
Ležení, chození
Poznávání, pozorování
Mluvení, rozpakování

4 dny
A přece tak málo času
Budu potřebovat celý život
Abych objevil všechnu Tvou krásu
A dosytosti se Tě nabažil
Pokud to vůbec jde

4 dny plné Tebe
A přece to bylo málo
Autor JohnyD., 07.03.2011
Přečteno 334x
Tipy 6
Poslední tipující: ilona, Chancer, Marcone, Jiná
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí