Chvěješ se

Chvěješ se

Anotace: Vzájemná něžná láska

Chvěješ se ve mě,
jako když někdo umírá.
Chvějeme se navzájem
v sobě oba dva !
Chvěješ se ve mě
a já v tobě po celý den
a v každé roční době.
Jako křídla motýlů
se chvějeme a otevíráme
se sobě navzájem - cítím,
že žiješ a ty cítíš, že já žiju.
Bez tebe se zavírám jako
pampeliška, utržená k večeru.
Autor Hana Trnková, 28.01.2006
Přečteno 686x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

chvěješ se jak křídla motýlů.. nádhera :-)

28.01.2006 09:07:00 | Buližník

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí