Láska je stav dokonalosti, kdy člověk narůstá ve svých koncích vzkvétá

Láska je stav dokonalosti, kdy člověk narůstá ve svých koncích vzkvétá

Anotace: Láska není jen med, byl by z nás karamel

Lačné ptactvo zpívá ódu na marunku a hezkou sukýnku
jen pan muž se třepotá v právu na vyvoleného
krájenou šlehajdu
jí i hezkou báchorku svými rajčaty
zkrojí vejpůl své doktrýny
mlhavé přepety
syrové dužiny a vlákniny
do tajné uzliny vstoupí dar nejměkkší
úžlabinami nejtuzší,nejuzší
vkrade se pocit nečekaný
v rytmu spolu střídají si póly
jak orchestr ladí své struny
na konci i na počátku harfy
dům z ráje šroubuje své výhonky
do vrtule sahaj vzpomínky
na báječné létní i zimní podbudaje
své krovky čistíce
lícem sahaj mokré líce na špičku řas
tyčí se
malina sladká jak perutě
líbezné tření chopí se
ukradne i pohár
šlechtí se
do rukávů vnoří
své ruky
a vnutí své školy
na matrace a hračky
do chřtánu
malebnými prsty
úbočím matky Terezy
sahaj domělé smýšlenky kam paprsek doletí
a své síly splete s tvými :- )
Autor Kapka rosy, 07.03.2011
Přečteno 359x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí