nostalgický

nostalgický

Anotace: ... synkopami ...

.
našel jsem ji právě
a nechám jen chvilku
polehávat v mokré trávě
hledal jsem v ní písničku
kterou si dokola pustím
až od začátku máje

ta stránka z pavučiny
přimejla mi jen pozvánku
vždyť máš už děsně dávno
do kina na filmy občanku
sejdeme se u hřbitova
a potom v hospodě
nějaká Laďka přijde
vypijeme na její
a na základky

v tom najednou
prázdnou hlavou
vzpomínky ze staletí
zašeptaly synkopami
o krásných ňadrech
a dotycích
které
nás naučily
jednou s tebou žít
.
Autor a_tao, 08.03.2011
Přečteno 317x
Tipy 4
Poslední tipující: Mbonita, Skalsky Pavel, labuť
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

.
dneska jinak
abysem se
nelíbil

píšu to
tentokrát
šmodrchaně

a v jiném rytmu

ta pozvánka
je od spolužáka
a je opravdu
o té hospodě
a o hřbitově

tož to trochu
zkouším pro
Zengeho
motat
kudrlinkama
aby dostal
svůj kýč
.

08.03.2011 01:13:00 | a_tao

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí