Srdce klaníce se Srdci

Srdce klaníce se Srdci

Anotace: Hněv tvůj nás nepřemůže

Nový dyktát láskou otevřen je oltář
na madonu o leknínu zpívá
zpívá z ráje vonnou duhou čnívá
láskou přenádhernou objímá jímá
tvář tvou němou slepotou propletou
jitřkem jinou
maticí vyšroubovanou

se do týká
splývá
přijímá
vnímá
nalévá

aleluja
Autor Kapka rosy, 08.03.2011
Přečteno 358x
Tipy 1
Poslední tipující: Sladkalu
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí