Pokaždé

Pokaždé

Anotace: ..když se zasním..

Pokaždé…když zavřu oči,
jsi má vnitřní stráž,
aniž někdo tuší,
vidím Tvé rysy,
husté obočí,
neoholenou tvář
a strašně moc
Ti to sluší…

Pokaždé…když zavřu oči,
když mysl se zasnívá
a vzpomínky vyjdou z úbočí,
cítím Tvé rty,
jemné a vlahé,
a dech, co mě zahřívá,
proč jen tyhle chvíle
jsou tolik drahé…

Pokaždé…když zavřu oči,
před chvilkou ponurou,
když slunce se nesluní
a na moment zhasne,
vidím ty Tvé
černé knoflíky
s hnědou konturou
v zelené tůni,
proč jen jsou
tak krásné…

Pokaždé…když zavřu oči,
když nejsem mezi všema
a ostatní neruší,
vidím ten poklad,
co uvnitř skrýváš,
nádherné srdce,
snad možná duši,
to, co v sobě
snad nikdo nemá…

Pokaždé…když zavřu oči,
když vnímání se vyprostí
a čas zvolna plyne,
vidím to kouzlo
uvnitř Tvé bytosti,
nenahraditelné
a jediné…

Pokaždé…

ani ty oči
nemusím zavírat…
Autor Jiná, 08.03.2011
Přečteno 491x
Tipy 45
Poslední tipující: danikoc, dream in emptiness, Druza, Danga, James Libustka, la loba, Petbab, Berry, labuť, Helena Lovecká, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jj - to je pecka... krasny... moc... ST!

10.03.2011 15:53:00 | Druza

Nádherné vyznání...

08.03.2011 21:46:00 | Berry

Pokaždé…když zavřu oči,
když vnímání se vyprostí
a čas zvolna plyne,
vidím to kouzlo
uvnitř Tvé bytosti,
nenahraditelné
a jediné…

Pokaždé…

ani ty oči
nemusím zavírat…

tohle se mi moc líbí super...S.T.

08.03.2011 19:57:00 | ZILA78

pokaždé
když vybavím si jeho vůni, dech i chuť
tak tělo reaguje zvláštní silou touhy
a čas se pak zdá krátký jako dlouhý
a v těle teplota si stoupá nebo klesá jako rtuť...

08.03.2011 19:12:00 | šuměnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí