Stále s tebou

Stále s tebou

Anotace: Dnes už nesplnitelné......

Z večera,v komůrce,
když v lože své se ubírám,
vzpomínky na Tebe smutní mé srdce
a já nerad tu uléhám.
Vzpírám se tesknotě,
tak trpce vždy usínám,
v hluboké samotě,
jen na Tebe myslívám,Lásko.

Rychle,jen rychle proplout chci dnem,
ať už za tebou sněním svým utíkám.
Snad alespoň ze sna se usmívám,
neboť vím,že tam s Tebou jsem.
Ovečky počítám,
za Tebou už pospíchám,má Krásko.

Milosrdné snění,
pohlť mě,už chcí být u ní,
vznášet se neviděn,u své krásné paní.
Prostup mnou,smiluj se jen,
nad tím,kdož se ti klaní.

Cítíš,když v mysli své,
kůže tvé se dotýkám?
Lehonce,pomalu,
vlásky Ti hladívám?

Vnímáš když letmo,tak nežištně,
rtíky Tvé líbávám?
Teď do očí se ti dívám
a ze srdce,bez dechu,říkám:
Miluji Tě!Tak stršně moc,tak přesilně.
Ještě pár dní,má jediná Lásko.

Smutku můj,samoto,
co počít si mám?
Sic vím,že vše prožité
nikdo už nevezme nám.
Ni dobré,ni špatné,
nic v zpomínkách ukryté.
Nic,co už víš a já dávno už znám.
Víš?
Tmavovlásko?

Hraje naše písnička,
pamatuješ která?
Sobě byli jsme zlatíčka,
a dnes?
Vodopád samoty po nás stéká.
Chápeš?
Sedmikrásko?

Neplač už prosím.
To ani já nesmím.
Brzo,brzičko se shledáme zas,
a náš bude,jen a jen,celičký čas.
Pospolu půjdeme životu vstříc,
a hvězdy,a slunce i měsíc
ozáří naše kroky.
Na věky věků,po všechny roky.
Až do konce........
Autor Marcone, 09.03.2011
Přečteno 505x
Tipy 30
Poslední tipující: mkinka, Romana Šamanka Ladyloba, zaba.zuzla, Dreamer.Z, Mbonita, Druza, Madanik, kuskus pruhovaná, casla, hatlapatla, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ST - ne snad proto, ze mas sympaticky (ukrizovanihodny) vek... :-D

10.03.2011 15:50:00 | Druza

Jseš sopka...:-)

09.03.2011 20:44:00 | hatlapatla

Nádherně smutná, toužebná.... máš v sobě hodně pocitů a myšlenek, touhy a něhy, co čekají na lásku. ST!***

09.03.2011 20:10:00 | NikitaNikaT.

Nádhera...

09.03.2011 09:41:00 | Kett

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí