Ty

Ty

Anotace: ...

Doba, ve které jsem byla tak šťastná dávno minula...
Už i poslední vzpomínka na ní zhynula.
Doba lásky a štěstí,
doba překrásných zvěstí.
To všechno s Tebou zmizelo,
Už dlouho mi nebylo veselo.
Bolest štětí vystřídala,
a smrt lásku zpovídala.
S Tebou odešlo mé druhé já,
Vím, už nikdy nebudu Tvá.
Vzpomínky už vyprchaly,
Už minuly časy, kdy sme si spolu povídali.
Já teď vracím se do země snů,
Už nechci být poddaným smutných dnů.
Snad potkám se tam s Tebou?
Snad bolavé rány se vstřebou.
Dávám sbohem zlému světu..
Už řeknu jen jednu větu.
Světe, nikdy jsem tě neměla ráda,
nedal jsi mi kamaráda,
To On mi život zachránil,
to On mě před tebou ubránil...
Autor Namida, 09.03.2011
Přečteno 368x
Tipy 2
Poslední tipující: Druza, Marcone
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí