Láska

Láska

Anotace: láska,co víc říct...

Láska je to,co nikomu nedá spát,
láska je to,čeho se má každý bát.
Láska je pocit,z kterého srdce puká,
láska je pocit,z kterého jsou muka.
Láska je moc,která vše ničí,
Láska je moc,z které se křičí.
Láska je věc,která sny mění,
láska je věc,z které každý pění.
Láska je nálada,u které se brečí,
láska je nálada,u které se svíjí v křeči.
Láska je život a život je láska,
láska je život a život je sázka.
Láska se mění,vícekrát než jednou,
láska se mění,sny a cíle blednou.
Láska jsou trable,každý den a každou noc,
láska jsou trable,kdy nikdo nepřijde na pomoc...
Autor H.I.L., 10.03.2011
Přečteno 311x
Tipy 4
Poslední tipující: Jiko, Marcone
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí